Invitation in Dutch

Geachte, beste, lieve, hallo,

Het is tijd dat ik je uitnodig voor de Cache-Cache Experience!

Sommigen hebben me al horen vertellen over dit project en weten hoe enthousiast ik erover ben. Anderen hebben er misschien nog niet van gehoord en moeten nodig (bij deze) op de hoogte worden gebracht.

Cache-Cache betekent “verstoppertje” in het Frans. Cache-Cache Experience is een retraite waarin we spelenderwijs op zoek gaan naar inspiratie in grote kosmopolitische steden in Europa. Het is een oefening in doen wat de mensen in de bijbel doen: God zien in de wereld om hen heen. Hij geeft blijk van zijn aanwezigheid in ons leven en in de wereld, bijvoorbeeld in de kunst, in schoonheid en in zijn ultieme creatieve uitingen: de mens. Wanneer we de tijd nemen om Hem te zoeken om ons heen en in ons, ontdekken we dat Hij verborgen is in het volle zicht. Samen met David Brazzeal heb ik dit al drie keer in Parijs gefaciliteerd en…..

5 /6 november 2011 is de eerste keer in Amsterdam!

We gaan samen kunst ervaren door op verschillende locaties te kijken wat kunst met ons en met de ander doet en hoe we God denken te herkennen hierin. In de middag gaan we tekenen van Gods aanwezigheid zoeken in Amsterdam. Ieder krijgt daarbij ons speciale pakketje met handreikingen om de moed niet te verliezen en je te steunen bij dit avontuur. Verder zullen we samen plekken opzoeken die belangrijk zijn geweest in de spirituele geschiedenis van de stad. Ook zal er tijd en ruimte zijn voor verwerking in een zelf gekozen kunstvorm. We sluiten de retraite af met een picknick (binnen waarschijnlijk), waarbij we onze ervaringen, inspiratie, vragen, gedachten en creatieve uitingen kunnen bekijken.

Meer info over het project kun je vinden op onze gloednieuwe website: http://www.cachecache-experience.com

Voor 55€ mag je twee dagen met ons mee. Breng je OV-chipkaart opgeladen mee, want we verplaatsen ons naar verschillende plekken in de stad. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

In het programma van twee dagen zit een doordachte volgorde van ervaringen.  Mocht het echt niet mogelijk zijn om beide dagen met ons mee te gaan, dan bieden wij ook de mogelijkheid om alleen de eerste dag te komen en kennis te maken.

Hartelijke groetjes,

Willemijn, mede namens David Brazzeal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s